Başkan Akın, Ekonomik Savaş Açan Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz

Başkan Akın, Ekonomik Savaş Açan Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz

06 Aralık 2016 346 views 0

MATHAP adına Platform Başkanı İhsan Akın’ın yazılı açıklaması 15 Temmuz gecesi hain FETÖ terör örgütü ve yardım yatakçıları tarafından yapılmak istenen darbe girişimini engellemek isterken şehit olan tüm insanlarımıza Allah rahmet eylesin, gazi olan insanlarımıza, hayırlı şifalar versin inşallah, yüce yaratıcımız onlardan razı olsun.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm terör örgütleri ve vatan hainleri ile yürüttüğü mücadeleyi canı gönülde destekliyoruz, dün olduğu gibi bugünde sonuna kadar yanındayız.

15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti’ne ve necip milletine, uçaklarla, tanklarla, bombalarla, mermilerle ve içimizde olup yardım, yataklık yapan hanilerle yapamadıklarını Ekonomik Savaş açarak, yapmak istiyorlar. Bizler sivil toplum örgütü olarak, bu hainlere necip milletimizle birlikte asla fırsat vermeyeceğiz.

Yalnız bunu lafla sözle değil, sayın Cumhurbaşkanımız baş komutanımızın’da beyan ettiği gibi dolar,bozun çağrınsa destek vererek. Bizde çiftçilerimizi, üreticilerimizi, yetiştiricilerimizi şov yapmadan bankalara, döviz bürolarına giderek eğer dövizleri varsa bozdurmaları çağrısında bulunuyoruz.

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimine karşı dik durarak, halkı meydanlara çağıran Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, meydanlara inen, necip milletimiz bugün de cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, dolar ve Euro sunu, bozarak Türk lirası ve altına çevirmeye başladı.

Haberlerde ve çevremizde görüyoruz, zor günler için biriktirdiği kefen parası olan 100 dolar, 300 dolar gibi elinde olan dolar ve Euro bozduran dar gelirli vatansever, fedakar halkımıza, çitçimize, manavımıza, pazarcımıza, esnaflarımıza, davulcumuza üreticimize yetiştiricimize minnettarız. Çünkü onlar ekonomik savaşta en ön saftalar. Tıpkı 15 Temmuz’da canını, bugün ise kefen parasını ortaya koyan ve kefen parasını bozduran bu eli öpülür insanlarımıza, devlet övünç madalyası verilmesi taraftarıyız.

Buradan, milyon dolarları olup, hesaplarında alışverişlerinde hala farklılık göstermeyen siyasetçiler, kurum kuruluşlar, STK lar, iş adamları, yatırımcılar, ihracatçı ve ithalatçı temsilcilere sesleniyoruz. Ülkemize karşı başlatılan bu ekonomik savaş bir ihtimal bile olsa başarılı olduğunda Amerika, Avrupa ve bu haçlı zihniyetinin parçalama bölme oyunu gerçek olacaktır, sizin trilyon dolarlarınız sizi kurtaramaz.

Gelin bu oyunu şov amaçlı değil, gerçekten fedakarlık yaparak, doları Euroyu bozduralım. Dolar Euro ve Faiz indiğinde Türk Lirasının kazandığını göreceğiz. Sözleşmelerimizi Türk Lirasıyla yapalım. Her şeyi devletten beklemek yerine herkes üzerine düşeni yapmalı, Son pişmanlık fayda vermez.

Bizler Tüm fedakarlıklar içinde elimizi taşın altına koymaya hazırız, tıpkı 15 Temmuz gecesi ilk saatte, ilk foto ve görüntüde olduğu gibi.

15 Temmuz şehit ve gazilerinden Allah razı olsun, şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Onlar gelecek kaygısı gütmeden dünyada en değerli olan bir daha geri getirilemeyecek canlarını bir saniye bile tereddüt etmeden feda eylediler. Bizler neden kaygı duyuyoruz, kaygı duymamız gereken tek şey ülkemizin bekası, bayrağımız, ezanımız ve vazgeçilmez mukaddes vatanımızdır.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.