Tkdk’dan Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne Ziyaret

Tkdk’dan Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne Ziyaret

29 Eylül 2016 660 views 0

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat TUNÇ Malatya Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. Burada birlik başkanı İhsan AKIN ile bir araya gelen TUNÇ TKDK desteklerinin ilimize yaptığı katkıları anlatarak IPARD desteklerinin daha etkin ve faydalı olarak Malatyalı hayvan yetiştiricileri ile buluşması ile ilgili AKIN’la istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren AKIN TKDK ile Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin birbirlerini tamamlayan kurumlar olduğunu, bu tip istişarelerin sürekli yapılarak yetiştiricilerimizin faydası için işbirliği seviyesinin artırılması gerektiğini belirtti. Murat TUNÇ’un İl Koordinatörlüğü ile birlikte proje sayılarında artış olduğunu gözlemlediğini ifade eden AKIN birlikte daha güzel çalışmalar yapacakları ümidinde olduğunu söyledi.

Ziyaret için yetiştiriciler adına Murat TUNÇ’a yetiştiriciler adına teşekkür eden Akın bugünün anısına; çobanların giydiği kepeneğin minyatürünü içeren bir tablo hediye etti.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.