MASKİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” Santra Halı Saha Tesisleri’nde başladı.

13 Ekim 2022 2.265 views 0

Başlama vuruşunu MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’in yaptığı maçlar heyecanlı ve bol gollü geçti.

2 gurupta toplam 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk maçında Abone İşleri 1 ile İçme Suyu Dairesi karşılaştı. Karşılaşmayı; Abone İşleri (1) 4-2 kazandı.

Karşılaşma öncesi açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, mücadele eden bütün takımlara başarılar diledi. Mert, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2’ncisini düzenlediğimiz Birimler Arası Futbol Turnuvamızı başlattık. Geçen sene ekip arkadaşlarımızla beraber birlik beraberlik ve aidiyet duygusunu arttırmak için böyle bir turnuva düzenlemiştik. Ekip olarak çok keyifli bir iş çıkarınca geleneksel hale getirmek istedik. Kurulan takımlarla beraber turnuvamızı başlattık. Biz belediyeciler bir araya gelince devletimize milletimize fayda sağlamak için hep iş konuşuruz. Bu turnuvamızla arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde güzel bir aktivite yapıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.