Malatyalı Boksörler Hedef 2023 Dediler

Malatya Gençlik ve spor il müdürlüğünde çalışan sporcular 2023 yılları içerisinde yapılacak müsabakalara odaklandılar.

15 Aralık 2022 1.944 views 0

Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz şunları söyledi; ‘’Yaklaşık 4 aydır yeni bir sporcu kafilemiz bulunmaktadır. Bu sporcular içerisinde bir aylık sporcularda bulunmakta ve her gün yenileri aramıza katılmaktadır. Aralarında gerçekten de 2023 yılında tarih yazacak yetenekli sporcular bulunmaktadır. Çalışmalarımız bu yönde istikrarlı ve kararlı bir şekilde devam etmektedir. Tabii ki avantajlarımızdan bir kaçını sizlere paylaşmak istiyorum; özellikle Malatya gençlik ve spor il müdürlüğü boks salonun da Antrenman yapmamız ve bu önemli tesislerden faydalanmamız çok önemlidir. Bu anlamda başta Spor bakanımız olmak üzere, spor bakan yardımcıları, Malatya gençlik ve spor il müdürümüz, Yeşilyurt ilçe spor müdürümüz, spor şube müdürümüz, tesis amirimiz ve tüm personellere hem şahsım hem de sporcular adına şükranlarımı sunuyorum.

Haftada 3 gün Malatya gençlik ve spor il müdürlüğü çok amaçlı boks salonunda 3 günde koşular ve faklı Antrenman periyodları ile 2023 yılında yapılacak olan şampiyonlara hız kesmeden hazırlıklarımız devam ediyor.

Yaklaşık 10 yılda Boks – Muaythai – Wushu kungfu ve Kick Boks 4 Farklı branşta 400 yakın Türkiye dereceli sporcu ve 100 Yakın Avrupa ve Balkan dereceli sporcular çıkardık. Malatya’nın ilk Muaythai Avrupa şampiyonu olan milli sporcumuz Eylül ASLAN, Malatya adına Türkiye Wushu kungfu şampiyonasında en çok madalya kazanan Balkan Şampiyonu milli sporcumuz Yusuf ÖZGENEL ve kadınlarda Malatya adına lisanslı Avrupa Boks şampiyonasın da yarışan ilk bayan milli sporcumuz Ayla FIRAT gibi tecrübeli sporcular bulunmaktadır. Ancak bunlara katılan yeni sporcular takviye ederek İnşAllah 2023 yılındaki yarışmalar da yeniden birçok tarih yazmak istiyoruz.

Malatya gençlik ve spor il müdürlüğü çok amaçlı boks salonunda isteyen sağlık için isteyende müsabakalara katılmak için Antrenmanlarımız devam etmektedir.

Ring Sporlarında 2023 yılı Malatya yılı olacağını umut ediyorum. Simdi den tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Dedi.’’

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.