Tüfenkci: Birilerinin Ülkeyi Farklı Gündemlere Sokma Dayatmalarına Teslim Olmadık

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yatırımlar ile ilgili yaptığı açıklamada,

23 Ocak 2021 307 views 0

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yatırımlar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Birilerinin ülkeyi farklı gündemlere sokma dayatmalarına teslim olmadık, hiç bir zaman da olmayacağız. Çünkü bu güzel ülkenin acil hizmetlere, yatırımlara ihtiyacı var” dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediyesi’nin yatırımlarını yerinde görerek, Belediye Başkanı Osman Güder ile istişarelerde bulundu.
Derme Deresi ıslah projesi alanı, Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi, MORMAŞ, Park ve Bahçeler Sera Uygulama Alanı, Hasan Basri Futbol Sahası, Yeşilçam Sosyal Tesislerini inceleyen Milletvekili Tüfenkci, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Hizmet odaklı siyaset anlayışlarına devam edeceklerini vurgulayan Tüfenkci, “Dünya oldukça zor bir süreçten geçiyor. Pandemi en büyük ekonomilere bile büyük darbe vurdu. Buna rağmen halka hizmet, memlekete yatırım misyonumuzun gerektirdiği sorumluluğu hiç bir zaman unutmuyoruz. Birilerinin ülkeyi farklı gündemlere sokma dayatmalarına teslim olmadık, hiç bir zaman olmayacağız. Çünkü bu güzel ülkenin acil hizmetlere, yatırımlara ihtiyacı var. Battalgazi Belediyemizin yatırımlarını incelerken bir kez daha üzerimizdeki sorumluluğu fark ettim. İnşallah yatırımlarımız devam edecek, Malatya’mız ve ülkemiz kalkınmasını sürdürecek” diye konuştu.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.