Sarıbaş’ın Kurban Bayramı Mesajı

30 Temmuz 2020 423 views 0

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti İl Başkanı Sarıbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi insani hasletlerin öne çıktığı bayram günlerinin önemine değinerek ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla hareket ederek mazlumun ve mağdurun yanında olacaklarını belirtti.

Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nın da bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip Kovid-19 salgını gölgesinde geçireceklerini ifade eden Sarıbaş, “Bu Kurban Bayramı ne yazık ki geçmiş bayramlardan biraz farklı geçecek. Küçüklerimiz ile kucaklaşamadan, büyüklerimizin ellerini öpemeden bayramlarını kutlayacağız. Ayrıca bu yıl salgın dolayısıyla Hac farizası da maalesef yerine getirilemiyor. Cenab-ı Hak’tan dileğimiz ‘Şafi’ ismi ile bu salgın hastalığı şifası ile iyileştirmesidir. İnşallah birbirimize mesafeli durduğumuz son bayramımız olur.” dedi.

Bayramların dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü müstesna günler olduğunun altını çizen Sarıbaş, “Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin ve Malatyalı hemşehrilerimizin Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve İslam dünyasına sağlık, huzur, esenlikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni eder, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar dilerim.”

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.