Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan Gençlerle Bir Araya Geldi

Ak Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organizasyonda Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Ak Parti gençlik kolları üyelerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.

13 Haziran 2021 4.217 views 0

Ak Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organizasyonda Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Ak Parti gençlik kolları üyelerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.
Toplantıda açılış konuşması gerçekleştiren Ak Parti Malatya İl Gençlik kolları başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev Bu gün özel bir vuslatın gerçekleştiği  gün,  heyecanla  muhabbetle  beklediğimiz ve   Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan. Bu gün burada  istişareler  yapacağız hepinize teşekkür ediyorum  dedi.
“Genel Başkanımız buradan çıktığı zaman Yeşilyurt dan  ve Battalgazi’den  emin olsun “ ifadelerini kullandı.  Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan.  Özhüsrev  Battalgazi burada mı diye bağırdığında duyabiliyor muyum, Yeşilyurt burada mı diye bağırdığımız zaman burada sesini duymak bize yetiyor şeklinde konuştu.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan.    ise beraber yol yürümekten büyük bir mutluluk, heyecan ve gurur duyduğumuz değerli. Ak gençlik ailesi bu güzel organizasyona geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İşte bu tablo 2023 tablosu ve 2053 habercisi, Bu gün buradaki Ak gençlik inşallah 2023 de sandıklara. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan mührünü en güçlü şekilde sandıklara vuracaklar Muhalefet gelsin bu gün burada gençlerimiz görsün ana muhalefet gelsin gençlerimiz Yeşilyurt da görsün. Ana muhalefet gelsin gençlerimiz Battalgazi den görsün, vatanına bayrağına, milletine düşman kesilen gençlik provalarıyla manzaralarıyla bu işler olmaz. Burada Türkiye’nin Ak Gençliği Anadolu’nun gençliği ümmetin Ak Gençliği burada. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz dedi.

Z kuşağı Ak Partiye oy vermeyecekmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gençlik uzaklaşıyormuş, gelsinler buradaki enerjiye heyecana baksınlar ifadelerini kullandı.   Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan.    Yeşilyurt ve, Battalgazi gençlik kolları başkanlarımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Türkiye örnek olacak şekilde devam ettireceğiz sizlerden aldığımız enerjiyi 81 ilde 900 fazla olan ilçelerimizde hep beraber aktaracağız. Vatanımıza, bayrağımıza milletimize düşman olan herkesle ana muhalefet var şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise    Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan.    Malatya’mızda ağırlamaktan dolayı onur ve şeref duyduğumuzu ifade ediyorum. Burası kadim şehrimiz Yeşilyurt ‘du muz ve Battalgazi ‘mız Malatya’mızın en büyük ilçeleri, Büyükşehir ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi yerelde bizlerde memleketimize yerelde hizmet için. Elimizden gelen gayreti göstererek çalışmaya gayret gösteriyoruz, Türkiye’de gerçekten Ak Parti yerel  yönetimlerde oy oranında buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buradan destek verdik Sağ olsun bizler taleplerini ve isteklerini bakanlarımız hiçbir zaman geri çevirmediler şuanda hem Yeşilyurt hem de Battalgazi her tarafında şantiye çalışması var. Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık vekilimizle beraber bu gün Yeşilyurt ilçemizdeki şantiyeleri gezdik ve incelemelerde bulunduk. Vekillerimiz ve bakanlarımız gayretleriyle Şehrimiz şantiye dönmüş durumda yetmiyor bizler nüfus yüzde 20 veya 25 gençlerimizde yatırım yapmak zorundayız. Bizler Yeşilyurt Belediye olarak 2021 yılını,  gençlik ve spor yılı olarak ilan ettik. Şuan kadar 30 üzerine ihale ettiğimiz şehrimizin hemen hemen yer yerinde spor alanlar ve yüzme havuzları gençlik merkezleri halı saha gençlerimizin spor yapacağı alanları oluşturduk şeklinde konuştu.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.