Cem İyitoğlu Yangını Biz Söndürürüz

Yaptığı işi ve sektörünü sinema filmi ile dünya piyasasına anlatmayı ve duyurmayı hedefleyen Cem İyitoğlu, bir ilke imza atmaya hazırlanıyor….

05 Ocak 2022 1.008 views 0

Çocukluğundan itibaren yangın güvenliği sektöründe deneyim, bilgi ve tecrübe kazanmış Endüstri Mühendisi olan girişimci Cem İyitoğlu, yaz aylarında yaşadığımız orman yangınlarında yaptığı yardım ve desteklerle akıllarda kalan bir isim oldu.

ATAK Yangın Şirketler Grubunun sahibi olan Cem İyitoğlu başımıza gelmeden anlamayacağımız bir sektöre yatırım yaptığını fakat önlem için uyarmak amaçlı sesini duyurmaya çalıştığını dile getirdi. Yangın söndürme cihazları konusunda yurt dışı satışlarında önemli bir rakama ulaşan Cem İyitoğlu yönetiminde Atak şirketler grubu, küreselleşen dünya ekonomisi ile 2019 stratejik planlaması gereğince, 10 Kasım 2019 tarihinde merkez ofisini dünyanın ticaret merkezi olan Londra’ya taşımıştır.

Magazin dünyasının en çok takip edilen camia olduğu vurgusunu yapan Cem İyitoğlu, kişileri uyarmanın ve doğru işi anlatmanın en kolay yolunun magazin olduğu vurgusunu yaparken işlerini anlatma konusunda bu yolda yön çizmek istediklerini vurguladı. Yangın söndürme işini bir senaryo dahilinde belgesel yapma ve ünlü oyuncularla çalışma fikri ile birlikte bu belgeseli daha sonra dünya çapında yayınlanacak bir sinema filmine çevirme hedeflerinin olduğunu sözlerine ekledi.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.