Elazığ Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında Tanıtılacak

Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ve İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş) ortaklığıyla 15. kez 02-04 Aralık 2021 tarihleri arasında İzmir / Gaziemir’de gerçekleşecektir.

29 Kasım 2021 629 views 0

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, geçtiğimiz yıllarda ciddi katılımcı ve ziyaretçi sayılarına imza atarak dikkatleri üzerine toplamış olup, bu yıl 15. gerçekleştirilecek olan Travel Turkey İzmir’ Fuarına ilimizde katılım sağlayacaktır.

Fuara, Elazığ Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde, Elazığ Belediye Başkanlığı, TÜRSAB Harput Bölgesel Yürütme Kurulu, Bakanlığımızdan İşletme Belgeli otellerimiz ile seyahat acentalarımız da katılım sağlayacaktır.

Standımızda, Fuar süresince Müdürlüğümüzce hazırlanan tanıtım materyalleri, broşür, harita, gezi rehberi, afişler standımızı ziyaret eden misafirlere dağıtılacak, ziyaretçilere yöresel Ağın Leblebisi, Orcik, Pestil, Badem İçi, Badem Şekeri ve Çedene Kahvesi ikram edilecektir.

Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Palu, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları, Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonu ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu “Huzur Adası Elazığ” bu Fuar’da tanıtılacaktır.

Fuarın resmi açılışı 02 Aralık 2021 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecektir.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.