Yeni Malatyaspor’un Başarısı Bizleri Onurlandıracaktır

Başkan Gürkan: 2020 – 2021 sezonunda Süper Ligde Yeni Malatyaspor’un kendisine yakışan ve yaraşır bir performans göstererek, geçmişte olduğu gibi Avrupa kupalarına gidecek bir sırada ligi bitirmesini temenni ediyoruz.

11 Eylül 2020 341 views 0

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’i makamında kabul eden Gürkan;

“Yeni Malatyaspor’un Başarısı Bizleri Onurlandıracaktır”

Başkan Gürkan: 2020 – 2021 sezonunda Süper Ligde Yeni Malatyaspor’un kendisine yakışan ve yaraşır bir performans göstererek, geçmişte olduğu gibi Avrupa kupalarına gidecek bir sırada ligi bitirmesini temenni ediyoruz.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor Kulubü Başkanı Adil Gevrek ve yöneticiler, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

Gevrek: Malatyaspor ortak paydamız ve ortak değerimiz

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek; “2020 – 2021 yılı sezonu başlamadan önce Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Malatya’da futbolcularımız ile birlikte yapmış olduğumuz transferlerin tanıtımı vardı. Başkanımız ile Malatyaspor ile ilgili istişarelerde bulunduk. Malatyaspor ortak paydamız ve ortak değerimiz.

Geçen sezon çok zor bir süreç geçirdik. Bu zorlu süreçte de hep birlikte sıkıntılar yaşadık. Hepimiz üzüldük. Hem Başkanımız, hem bizler hem de taraftarlarımız üzüldük. Yaşadığımız bu zorlu süreci geride bırakarak ortak paydamız olan Yeni Malatyaspor’umuzu hep birlikte beraber başarılı olmamız lazım, bunun içinde Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok büyük destekleri oldu. Maddi anlamda çok büyük destekler verdiler. Pandemi döneminde beraber çok istişareler yaptık.

Önemli olan ortak değerimiz olan Malatyaspor’un başarısı, hepimiz geçiciyiz. Bugün buradayız yönetim olarak yarın yokuz ama Malatyaspor kalıcı, onun için Malatya ortak değerimizdir.

İlçe Belediye Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, siyasetçilerimizle ve Malatyaspor’a gönül veren herkesle birlikte, beraber Malatyaspor’u daha güzel yerlere getirmek için çalışacağız. Ortak değerimiz Malatyaspor için bir araya gelmek için her zaman hazırız.

Büyükşehir Belediye Başkanımız bundan önce nasıl destek verdiyse, bundan sonra da kendisi ile istişare yaptık, Başkanımızın desteği ile birlikte taraftarlarımıza ve camiamıza 2020 – 2021 yılını hep beraber ve birlikte iyi bir sonuçla ligi bitirmek istiyoruz. Geçen sene yaşadığımız sıkıntıları bir daha yaşamamak için bu tecrübelerden de dersler çıkararak inşallah Malatyaspor’umuza daha güzel yerlere taşırız” dedi.

Başkan Gürkan: Malatyaspor, Malatya’mızın ortak değeridir.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’i misafir etmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatyaspor, Malatya’mızın ortak değeridir. Ortak paydasıdır.

Malatyaspor’un başarısı Malatyalı hemşerilerimizi, Malatya’yı sevenleri mutlu eder. Malatya’yı sadece burada yaşayan bir milyon insan olarak düşünmek doğru değildir, Malatya’yı bundan daha fazla Malatyalılar dışarıda ve yurt dışında takip ediyor.

Malatyaspor’un başarısından herkes mutluluk duyuyor ve başarısızlığında da herkes üzüntü duyuyor.

Dolayısıyla geçtiğimiz sezon çok sıkıntılı bir süreç geçirdik. Özellikle ikinci yarıda karşılaştığımız bir takım hatalar Malatyaspor’a bayağı sıkıntılar yaşattı.

2020 – 2021 sezonunda süper ligde Yeni Malatyaspor kendisine yakışan ve yaraşır bir performans göstererek, geçmişte olduğu gibi Avrupa kupalarına gidecek bir sırada ligi bitirmesini temenni ediyoruz.

Adil Gevrek Başkanımız; yapılan çalışmalar ve yapmış olduğu transferler ile ilgili değerlendirme yapmak üzere bizleri ziyaret ettiler, teşekkür ediyoruz.

Malatyaspor ve Belediyeler kişilere bağlı değildir. Dolayısıyla biz küstük ve oynamıyoruz duygu ve düşüncesi doğru değildir. Yeni Malatyaspor’un başarısı bizleri onurlandıracaktır. Başarısızlığı herkesi üzdüğü gibi bizleri de üzecektir.

Pandemi süreci gerçekten, dünyayı ve ülkemizi olumsuz yönde etkiledi. Spor camiasını da olumsuz yönde etkiledi. Takımların seyircisiz maç oynaması dezavantajdır. O coşkunun şehre yansımaması bir dezavantajdır, futbolcuların o coşkuyu yaşayamaması aynı şekilde bir dezavantajdır. Pandemi sürecinden bir an evvel bütün insanlığın kurtulmasını temenni ediyorum. Eskide olduğu gibi tribünde coşkunun taraftarların olduğu o günleri görmek dileğiyle, önümüzdeki sezon Süper Ligde takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.