Ünlü: Malatya’da Fiyatları Esenlik Belirliyor

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü’yü ziyaret etti.

06 Eylül 2022 350 views 0

Ünlü Esenlik Şirketinin eski günlerine yeniden döndüğünü ve Malatya’da fiyatları Esenlik’in belirlediğini söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yöneticisi Remzi Hayta ile birlikte Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü’yü ziyaret eden MGC Başkanı Vahap Güner, “Esenlik Malatya’mızın en önemli değeridir. Malatyalıların öz malıdır. Bir zamanlar büyük sıkıntılar yaşayan Esenlik Şirketi kısa sürede yeniden yapılanarak Genel Müdürümüz Ata Ünlü yönetiminde güvenilir, piyasaları dengeleyen bir kuruluş haline geldi. Depolarında yeterince stoğu olan Esenlike Malatyalılar olarak sahip çıkmalıyız. Ürün alırken tercihlerimizi kendi şirketimiz lehinde kullanmalıyız. Esenlik kısa sürede eski günlerine yeniden döndüğünü memnunlukla görüyoruz. Esenlik’i yeniden Malatyalılarla buluşturan Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “1990 yılında kurulan ve sermayesinin yüzde yüzü Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Esenlik Şirketi, bu güne kadar yaptığı yatırımlar ve yarattığı katma değer ile Malatya ekonomisinin önemli aktörlerinden biri haline gelmiştir. Bu topraklardan kazandıklarını yine bu şehrin kalkınması ve refahı için yatırıma dönüştürmüştür. Göreve gelirken sıkıntılı bir süreçten çok iyi bir noktaya geldik. Müşteri ve yapmış olduğumuz satışlar bize bunu gösteriyor. Müşterilerimiz çok mutlu ve memnun olduklarını bize her fırsatta dile getiriyorlar. Ürün tedarikinde hiç bir eksiğimiz ve kusurumuz bulunmuyor. Marketlerimizde vatandaşlarımız istedikleri her şeyi rahatlıkla bulabilirler. Malatya’da fiyatlarımızdan dolayı denge olarak çok iyi bir konuma geldik. Malatya’da fiyatları Esenlik belirliyor. Açıkladığımız her fiyattan sonra diğer marketler fiyat açıklıyor. Bu da bizi takip ettiklerinin göstergesidir. Fiyatları bizden önce kimse açıklamıyor. Malatya’da Esenlik marketi çıkardığımız anda hiç bir fiyat bu seviyede kalmaz. Malatyalı hiç bir ürünü bu fiyatlardan alamaz. Bundan dolayı ben Malatyalı hemşerilerime diyorum ki bize sahip çıkın, bizim yaşamamız lazım, devam etmemiz lazım ve daha güçlü olmamız lazım. Malatyalılar bize bu desteği veriyor. Biz de vatandaşlarımızdan aldığımız güçle ve Başkanımızın bize olan maddi, manevi destekleriyle daha iyi noktalara ekibimizle birlikte geleceğimizi düşünüyorum. Esenlik marketleri kişilerin değil Malatyalıların öz marketi. Kişiler gelip geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Biz de görev yaptığımız sürece iyi bir hizmet vermek istiyoruz. Esenlik Malatyalıların öz kaynağıdır ve bütün Malatyalı hemşerilerimizden bu değere sahip çıkmalarını istiyoruz” diye konuştu.

MALATYA’DA YETİŞEN ÜRÜNLERİ ALIYORUZ

Malatya’da Kırsal kalkınmaya destek verdiklerini de dile getiren Esenlik Genel Müdürü Ünlü, “Benim asıl mesleğim ziraat yüksek mühendisliği olduğu için köylünün halinden anlıyorum. Dolayısıyla köylünün üretmiş olduğu kolay elde edilemiyor. Pazarlama ve satış olmayınca emeklerin hepsi boşa gidiyor. Bizde burada bunu bildiğimiz için, kırsal kalkınmaya destek vermeye devam ediyoruz. Zaten marketlerimizde tarım ürünlerimiz mevcut. İlçelerimizde yetişen ürünleri çiftçilerimizden satın alıp, marketlerimizde taze ve uygun fiyata vatandaşlarımıza sunuyoruz. Malatya’da yetişen ürünlere öncelik veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.