Fırat Edaş Kurban Bayramı’nda 7/24 Görevde

Fırat EDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresince sorumluluk bölgesinde kesintisiz enerji arzı için hazırlıklarını tamamladı.

28 Temmuz 2020 411 views 0

Fırat EDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresince sorumluluk bölgesinde kesintisiz enerji arzı için hazırlıklarını tamamladı.

Hizmet bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde bir milyon müşterisine kesintisiz ve kaliteli enerji sürekliliğini en iyi şekilde vermek için gayret gösteren Fırat EDAŞ, Kurban Bayramı tatilinde elektrik dağıtım hizmetinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Devam eden pandemi sürecinde hassasiyeti de elden bırakmayan Fırat EDAŞ, müşterilerin aileleri ile mutlu bir bayram geçirmesine katkı sağlamak için hizmet bölgesindeki şebekelerinde bakım onarımları tamamladı.

Bayram tatili boyunca planlı kesintilerin ertelendiğini belirten Fırat EDAŞ; uzaktan izleme ve kontrol merkezinden (SCADA) şebekelerindeki enerji sürekliliğin anbean izleneceğini vurguladı. Olası kesinti durumlarında ise oluşturulan nöbetçi ekipler ile arızalara zamanında müdahale edileceğinin altını çizdi.

Müşterilerinin şikayet ve talepleri için 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’nin yanı sıra Fırat EDAŞ mobil uygulamasıyla her an yanlarında olacakları belirtildi. Elektrik kaynaklı her türlü ihbar ve şikayetin değerlendirildiği Alo 186 çağrı merkezinin aktif bir şekilde 7/24 hizmette olacağı hatırlatıldı. Google Play ve App Store’da yer alan mobil uygulamanın tablet veya cep telefonlarına indirilerek, arıza bildirimlerinden fatura tahsilatına kadar birçok hizmetin kolaylıkla gerçekleştirebileceği de ifade edildi.

“Aileniz size, enerjiniz bize emanet” diyerek, hassas süreçte herkesin maske, mesafe ve temizlik kuralına mutlaka uyması yönünde çağrıda bulunan Fırat EDAŞ; ülkece sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirilmesini diledi.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.