Çocuklarımıza Daha Güzel ve Yaşanır Bir Gelecek Bırakmak İçin Çalışacağız

İl Müdürlüğümüzce yürütülen ‘Çevre Bilinci’ temalı değerler eğitimi projesinin tanıtımı Erman Ilıcak Fen Lisesi’nde düzenlenen programla gerçekleştirildi.

04 Kasım 2020 308 views 0

İl Müdürlüğümüzce yürütülen ‘Çevre Bilinci’ temalı değerler eğitimi projesinin tanıtımı Erman Ilıcak Fen Lisesi’nde düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yaparak, proje hakkında bilgilendirme yapan Proje Koordinatörü Mine İpek, Çevre Bilinci temalı değerler eğitimi projesinin doğayı, çevre bilincini, çevre temizliğini, doğayla uyumu bütün okullarımızda öğrencilerimize benimsetmek amacıyla projeyi hazırladıklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay programda yaptığı konuşmada, ‘’ Öncelikle İzmir’de yaşadığımız deprem nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Müdürlüğümüz ve paydaşlarımızın ortak çabalarıyla yürütülen Değerler Eğitimi’nin bu yıl ki temasını Çevre Bilinci olarak belirledik. Mottomuz “YAPRAK YEŞİLİ, GÖK MAVİSİ… Çocuklar renklerin ve hayatın varisi…” Bu çerçevede tüm okullarımızda bir dizi etkinlik ve bilinçlendirme çalışması yürüteceğiz. Zaman zaman il genelinde paydaşlarımızla ortak yürüteceğimiz uygulamalar olacak. Çocuklarımıza daha güzel ve yaşanır bir gelecek bırakmak için çalışacağız.

Projede emeği geçen çalışma arkadaşlarıma; katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum, hepimize şimdiden “kolay gelsin” diyorum.’’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın konuşmalarının ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise konuşmasında, ‘’Değerler Eğitimi Projesi ile bizleri bir araya getiren İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Personellerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Konuşmaların ardından Değerler Eğitimi projesinde başarılı olan okullarımıza başarı belgeleri verildi.

Program okul bahçesine fidan dikimi ile sona erdi.

Programa, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İlhan Erdem, Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kazim Gündüz, Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Serdar KARACA, Orman İşletmeleri Müdürü Yakup Kalaylı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ile Okul Müdürleri katıldı.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.