Başkan Kılınç, Minik Şiir Severlere Ödüllerini Takdim Etti

Adıyaman Belediyesi tarafından, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl resmi programla kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

14 Mayıs 2020 515 views 0

SOKAĞA ÇIKMA İZNİNDE ÖDÜLLERİNE KAVUŞTULAR

Adıyaman Belediyesi tarafından, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl resmi programla kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen şiir yarışmasında dereceye giren miniklere ödülleri sokağa çıkma izninin olduğu gün verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl şenlik havasında kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bir nebze olsun tadında geçirilmesi amacıyla sosyal medya üzerinden katılım sağlanabilen bir şiir yarışması düzenleyen Adıyaman Belediyesi, dereceye giren öğrencilere ödüllerini, 20 yaş altı çocukların sokağa çıkmalarına izin verilen gün ve saatte verdi.

İl merkezindeki anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen şiir yarışmasında usta şair Arif Nihat Asya’nın ‘Bayrak’ şiirini en güzel okuyan her kategoriden ilk üç öğrenciye ödüllerini Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç takdim etti. Başkanlık makamında gerçekleşen törene katılan öğrenciler ve velileri, sosyal mesafe kurallarına uyarak ödüllerini Başkan Kılınç’ın elinden aldı.

Her kategori birincisine bisiklet, ikincilerine tablet ve üçüncülerine paten seti hediye edilen ödül töreninde konuşan Başkan Kılınç, tüm öğrencileri tebrik etti.

Öğrenciler ise hep bir ağızdan bir kez daha ‘Bayrak’ şiirini okuyarak Belediye Başkanı Kılınç’a jest yapıp, hediyeleri için teşekkür etti.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.