Başkan Güder Soğuk Asfalt Üretim ve Serim Tesisi Kuracağız

Battalgazi ilçesindeki 25 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

17 Mart 2020 347 views 0

Battalgazi ilçesindeki 25 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle sakinlerinin sorun, sıkıntı, talep, istek ve önerilerini dinledi. Muhtarlarla sürekli istişare içinde olduklarını belirten Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak Soğuk asfalt üretim ve serim tesisi kuracaklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki muhtarlar toplantısına kaldığı yerden devam ediyor. Mahallelerdeki sorunları yerinde tespit etmek, taleplerini dinlemek ve yapılacak yatırımları değerlendirmek üzere ilçedeki 25 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Güder, gerek muhtarların gerekse muhtarlar aracılığıyla pek çok vatandaşın sıkıntısına çözüm bulduklarını aktardı. Galip Demirel Çınar Park’ta düzenlenen toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

BAŞKAN GÜDER: “DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİ”

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) hakkında uzmanların uyarılarını dikkate almamız gerektiğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Son zamanlarda Koronavirüsü ile karşı karşıya kaldık. İlk olarak Çin’de görülen ancak sonrasında tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde Covid-19 salgınına rastlanmasının ardından Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, hükümet olarak bir takım tedbirler devreye koyuldu. Şükürler olsun ki şu an Avrupayla mukayese ettiğimizde iyi noktada olduğumuzu gördük. Belli bir zaman sarılma ve tokalaşma yapmayalım. Hijyene dikkat edelim. Şuan virüsün Dünyada etkisini azaltmaya gittiği tahmin ediliyor. Ülkemizde de inşallah bu süreci aşmış olacağız” ifadelerini kullandı.

“MUHTARLARIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ”

Devletin mahalledeki gözü kulağı, eli kolu, sessiz nefesi, mahalle ve köy ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi olan muhtarlarla sürekli istişare içinde olduklarını belirten Başkan Güder, “Daha öncesinden de ilçe başkanlığı yapmış olmamızdan dolayı Belediye Başkanı olmadan öncede sizlerle bir araya geliyorduk, Başkanlık görevi verildikten sonrada bir araya geliyoruz. 1 Nisan 2019’da göreve geldikten sonra ilk önce tüm muhtarlarımızı belediye Başkan yardımcılarımız arasında bölelim istedik. Çünkü biz Başkan olarak her mahalleye sürekli gitmemiz mümkün olmuyor. İşlerimizi takip etmemiz ve görüşmeler yapmak için başkente gitmek sorunda kalıyoruz. Vatandaşların oluşan sorunlarıyla sürekli ilgilenmemiz gerekiyor. Bu yükü dağıtırsak, bu yükün altından hep birlikte kalkmış oluruz. Muhtarlarımızla sürekli böyle bir araya geleceğiz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Belediye Başkan yardımcılarımız sizlerle sürekli istişare halinde olacaklar. Sorun ve sıkıntılarını çözmek adına elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

“SOĞUK ASFALT ÜRETİM VE SERİM TESİSİ KURACAĞIZ”

Battalgazi Belediyesi olarak soğuk asfalt üretim ve serim tesisi kuracaklarını altını çizen Başkan Güder, “Bu yıl asfaltta farklı bir üretim yatırımı yapacağız. Soğuk satih kaplamaları müteahhit firmalarla yapıyorduk. Yapılan yolların çok uzun ömürlü olmadığını gözlemledik. İnşallah Battalgazi Belediyesi olarak soğuk asfalt üretim ve serim tesisimizi de kuracağız. Sıcak asfalt tesisimiz zaten eskiden vardı. Altıncı, yedinci ayda oda faaliyete geçecek. İnşallah sürekli yaşanan bu asfalt sorununu gidermiş olacağız” dedi.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.