9 Yaşındaki Sude Nur, Milli Dayanışma Kampanyası’na Kumbarasını Bağışladı

Başkan Güder’den Minik Sude Nur’a Tebrik Ziyareti

17 Nisan 2020 401 views 0

Başkan Güder’den Minik Sude Nur’a Tebrik Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren korona virüse (Covid-19) karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destekler sürmeye devam ederken, kampanyaya bir destekte Battalgazi’den de anlamlı bir destek geldi. 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Sude Nur Avcı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in aracılığıyla kumbarasında biriktirmiş olduğu parayı kampanyaya bağışlayarak, örnek bir davranışa imza attı. Battalgazi ilçesinde oturan ve aşçılık yapan Fikret Avcı’nın kızı Sude Nur’u evinde ziyaret eden Başkan Güder, büyük takdir toplayan bu davranışından dolayı minik kızı tebrik etti.

MİNİK SUDE NUR’UN KUMBARASINDAN 118 LİRA 50 KURUŞ ÇIKTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i kapıda kolonya ile karşılayan minik Sude Nur’un heyecanı gözlerinden okunurken, minik kız Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığı kumbarayı Başkan Güder’e verdi. Durum karşısında bir hayli duygulanan Başkan Güder, “Senin Allah’ına gurban” diyerek, minik kızdan aldığı kumbarayı beraberindeki yetkililere teslim etti. Kumbarası ile birlikte birde küçük bir not yazan Sude Nur, “Türkiye olarak biz bize yeteriz” yazdı. Yetkililer, minik kızın kumbarasını açarak içerisindeki 118 lira 50 kuruş çıkan parayı tutanakla teslim aldı. Ekipler, aldıkları parayı banka şubesindeki ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ hesap numarasına yatırdı.

SUDE NUR: “HERKES KAMPANYAYA YARDIM ETSİN”

Herkesi bu kampanyaya yardım etmesi gerektiğini belirten Sude Nur, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu “Biz bize yeteriz” kampanyasını gördüm. Kumbaramda biriktirdiğim paralarımı bende Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teslim etmek istiyorum. Bu kampanya başladığı için çok mutlu oldum. Herkesin başlatılan bu kampanyaya yardım etmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER: “BU ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI KIZIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Sude Nur’un örnek davranışından dolayı tebrik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Küçük kızımız Sude Nur’u bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz. Allah razı olsun. Özellikle böyle bir evlat yetiştirdikleri için annemizi ve babamızı tebrik ediyorum. Annelerin toplumda ne kadar önemli olduğu, evlatlarımızın yetişmesinde ne kadar katkısı olduğunu burada yaşıyoruz. Anne toplumun geleceğini inşa etmek demektir. Toplumumuza bu güzel yavrularımızı, geleceğimizi kazandırdığınız için sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu hassasiyetin ve bu duyarlılığın devamını diliyoruz. Ben tekrardan Sude Nur’u kutluyorum. ‘Biz bize yeteriz’ diyorum” dedi.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.