Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Takımları Yeni Sezona Hazır

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Takımları Yeni Sezona Hazır

27 Eylül 2016 309 views 0

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol Takımı ile Futbol Takımı, yeni sezonda yeni başarılar elde etmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak İtalya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden, bu yılda üçüncü kez ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, fikstürü önceki gün çekilen 1. Lig müsabakalarına hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezonun ilk maçını 20 Kasım’da deplasmanda İstanbul Beyoğlu İşitme Engelliler Basketbol Takımına karşı oynayacak olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, bu sezonda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor.

İşitme Engelliler 1. Futbol Liginde ilimizi temsil edecek olan Adıyaman Belediyesi Futbol Takımı da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun ilk maçında Şanlıurfa İşitme engelliler Futbol Takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımları olarak hedeflerini hep zirvede yer almak olarak belirlediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Mahmut Zafer Taştan, kendilerine desteği hiç esirgemeyen Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, “Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Ayrıca 23-27 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasında da hedefimiz finale kalmak. Elimizdeki kadroyla bunu yapabilecek güce sahibiz. Şimdiye kadar bize destek olan ve olmaya devam eden Belediye Başkanımıza, Valimize ve GAP İdaresi Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gecen sezon oynadığı tüm maçlardan galip ayrılan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, son üç yılda ortaya koyduğu performansla dudak ısırttı. Son üç sezonda Türkiye liginde oynadıkları tüm maçlarda sadece iki mağlubiyet alan takım, geriye kalan tüm maçlardan aldığı galibiyetin yanı sıra bir kez Türkiye üçüncülüğü, iki kez de Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.