BBP Malatya İlçe Teşkilatları Tanıtıldı..

BBP Malatya İlçe Teşkilatları Tanıtıldı..

06 Mart 2016 359 views 0

BBP(Büyük Birlik Partisi) İl Başkanı Sema Altuntaş basın açıklamasında,”BBP Malatya İl Teşkilatı olarak Battalgazi ve Yeşilyurt yönetimlerimizi basına tanıtmak üzere toplandık.BBP olarak bu yıl kuruluşumuzun 23.yılını kutlamış bulunmaktayız.”dedi.

BBP ‘sinin türk siyasi tarihinin en köklü partisi olduğunu dile getiren Altuntaş,”Menfaat gözetmeden halkın hizmetinde, doğruluktan, dürüstlükten ayrılmayan siyasetiyle şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilerici, milliyetçi, milli manevi değerlere bağlı siyasetiyle hep milletimizin yüz akı olmuştur.Bugün maalesef çözüm süreci denilen çözülme sürecinin akabinde ülkede  yaşanan olayları endişe içinde izliyoruz.Her gün memleketin her yerinde şehit haberleri gelmektedir.”ifadelerii kullandı.
Diyarbakır il teşkilatından alınan bilgilere göre Sur bölgesinde el altından paravan şirketler aracı kılınırak sistemli bir şekilde 3000 evin satışı yabancılara yapılmış ve bu durum resmi makamlar tarafından  doğrulanmadığını dile getiren, BBP Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş,”Rus siyaset adamlarınının açıklamlarını da sosyal medyadan takip  ediyoruz. Türkiyede doğrudan Ermenileri saldırgan diye feveran ediyorlar.Türkiye bir suriye bir kuzey ırak modeli oluşturmaya çaılışıyorlar.Gözüne perde inmiş kesimlerde görmeliki Türkiye üzerinde bu oyunları bir gün karşılıkların sebebi bir büyük İsrail, büyük Ermenistan projesi kurmaktır.Biz bu oyuna müsaade etmiyeceğiz”söylemlerini kullandı.
Altuntaş İl teşkilatıyla, Battalgazi İlçe Başkanı İbrahim  Aygün ve teşkilatı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve teşkilatı, Darende ilçe Başkanı Ali Gök ve teşkilatı ile birlikte ülkemize ve Malatyamıza hizmet için burada bütün kadromuz ile hazır olduklarını dile getirdi.
Battalgazi BBP İlçe Başkanılığına atanan İbrahim Aygün ise konuşmasında, “Battalgazi ilçe teşkilatını kurma görevini bizlere veren il teşkiltımıza teşekkür ederim.Günümüz siyaseti yalan dolandan ibarettir.Bizler temiz şeffaf bir siyaset için varız.”dedi.
Yeşilyurt İlçe Başkanlığına getirtilen Mustafa Durmuş ise, “yeşliyurt ileç teşkilatını kurma görevini bizlere veren il teşkilatımıza teşekkür ederim.Şahsım ve teşkilatım olarak Malatya’nın tüm sorunlarını tesbit çözümü noktasında aktif rol alacağız”ifadelerini kulllandı.
Battalgazi BBP İlçe Teşkilatı
İbrahim AYGÜN-  İlçe Başkanı
İlayda GÜÇLÜ- İlçe Başkan Yardımcısı
Hakan GÜÇLÜ -İlçe Sekreteri
Aysun PAZ- Disiplin Kurulu Asil Üye
Ahmet GEÇGİL  Disiplin Kurulu Asil Üye
Osman AYGÜN Disiplin Kurulu Asil Üye
Oktay BULUT- Disiplin Kurlu Yedek Üye
Ziya GÜLEÇ-Disiplin Kurulu Yedek Üye
Hakan AYTEKİN  Disiplin Kurulu Yedek Üye
Ali seydi HANİLÇİ   Muasip
DSCF7524
DSCF7508
DSCF7512
BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.