Üniversite- Şehir Ulaşımında Yeni Düzenleme

Üniversite- Şehir Ulaşımında Yeni Düzenleme

23 Kasım 2016 319 views 0

İnönü Üniversitesi Merkez Kampüsündeki bazı alt yapı çalışmaları nedeniyle kısa bir süreliğine ulaşımda değişikliğe gidilecektir.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, 30 Kasım ile 02 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak olan söz konusu değişiklikle ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“24 Kasım itibari ile sabah ilk seferlerden akşam 18:30’a kadar, şehirden Turgut Özal Tıp Merkezi ve kampüs istikametine seyreden Trambus ve Temelli- Üniversite arası seyreden diğer toplu taşıma araçları yolcularını Turgut Özal Tıp Merkezinde indirerek kampüse girmeden tekrar şehir merkezine dönüş yapacaktır.

Şire Pazarı (Üniversite Durağı)’ndan Üniversite yönüne hareket eden toplu taşıma araçları ise Üniversite ana arama noktasında yolcuları tahliye edip, arama ve kontrol noktasından geçtikten sonra fakültelerine erişim sağlayabileceklerdir.

Öğrencilerin fakültelerine ulaşımını sağlamak için Turgut Özal Tıp Merkezi-Kampüs ve Nizamiye-Kampüs arasında mevcut duraklara uğrayacak şekilde ring seferler düzenlenecektir.”

Söz Konusu Uygulamanın 02 Aralık 2016 tarihinde son bulacağı kaydedildi.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.