Kumbara ve Zarflarda Yardım Toplayıp Teslim Ettiler

Kumbara ve Zarflarda Yardım Toplayıp Teslim Ettiler

09 Aralık 2017 353 views 0

YÜCEL ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİNE HEP ÖRNEK OLUYOR…

Hayat Ağacı Derneği’ne her yıl dönemler halinde yardım kampanyaları düzenleyen Gazi Osman Paşa İlkokulu, 2017-2018 Eğitim öğretim yılında yine Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahipleri için destek sağladı.

Şimdiye kadar okulda sosyal yardım kampanyalarına öncülük eden Sınıf öğretmeni Yücel Budak, 2-B Sınıfı öğrencileri ile Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret ederek, topladıkları yardımı teslim etti.

Kumbara ve yanlarında getirdikleri zarfların açılıp sayılmasının ardından toplam 473 TL yardım topladıkları tespit edilen öğrenciler, Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerin topladığı yardım için sınıf öğretmeni Yücel Budak’a bağış makbuzu verildi.

Gazi Osman Paşa İlkokulu 4-B Sınıfı Sınıf Öğretmeni Yücel Budak, her yıl olduğu gibi bu yıl da birinci dönem maddi yardım toplayıp teslim ettiklerini belirterek, ikinci dönemde ise hikâye kitabı ve oyuncak yardımı ile Hayat Ağacı Derneği’ne destek olacaklarını söyledi.

Yücel Budak, Hayat Ağacı Derneği’nin kurulmasına öncülük eden Belediye Başkanı Sami Aydın ile sosyal yardım faaliyetlerinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.