Malatya’da Asayiş Olayları

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

07 Temmuz 2021 1.228 views 0

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Hacıabdi Mahallesinde bir şahıstan 1 adet tüfek ele geçirilmiştir.

Müşteki M. Z. beyanında daha önceden ortaklıktan doğan borca istinaden Şüpheli A. Ç.’nin 20.000 TL para istediğini ve para alamayınca pompalı tüfek ile Yeni Hamam Mahallesindeki iş yerine doğru 1 el ateş ettiğini beyan eder. Yapılan çalışmada olayın şüpheli suç aleti silah ile birlikte yakalanmış şüpheli konunun alacak-verecek konusu olmadığını müşteki şahsın annesinin adını kullanarak küfür ve hakaret ettiğini bundan dolayı olayı gerçekleştirdiğini beyan etmektedir. Konu ile tahkikata başlanılmıştır.

Fuzuli Caddesinde müşteki şahsın kuyumcu dükkânına gelen şüpheli şahıslar toplam 4 adet 21 ayar 42.75 gr maddi değeri 19.300 TL olan bilezikleri alarak parasını EFT yaptıklarını söyleyip işyerinden ayrılırlar hesabını kontrol eden müşteki paranın hesaba yatmadığını görerek dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olduğunu beyan eder konu ile ilgili yapılan kamera çalışması sonucu şüpheliler tespit edilmiş firari şüphelilerin yakalama çalışmalarına başlanılmıştır.

Müşteki M.F.T. aracını tamir için Çavuşoğlu Mahallesinde şüpheli E. D. isimli şahsa bıraktığını ancak tamir için bırakılan aracın lastik ve jantlarının değiştirildiğini 10.000 TL zararının olduğunu beyan ile şikayetçi olmuş konu ile ilgili yapılan çalışma sonucu şüpheli yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

 

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.