Kumarcılara Polisten ani baskın

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri kumar oynayan 4 kişiyi suç üstü yakaladı. Şahıslara toplam 4 bin 900 lira ceza kesildi.

21 Mayıs 2020 510 views 0

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.  Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; Sorumluluk bölgemizde bulunan bir adreste bulunan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde, 4 şahsın Katlamalı Yanık diye tabir edilen KUMAR oyunu oynadığı tespit edilmiş, kumar oynayan  4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden toplam 4 bin 900 TL. idari para cezası uygulanmıştır. Kumar oyununda kullanılan 106 adet iskambil kağıdı, 3 adet yaz boz kağıdı ve kumar parası olan 60 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan Adli işlem yapılmış, ayrıca İş yeri ile alakalı Covid-19 tedbirlerine uymadığından 1593 sayılı kanunun 282. Maddesine istinaden gerekli işlemler yapılmıştır” denildi.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Malatya da 07 Nisan 2020 tarihindebir şahısa ait motosikletin çalınma olayı ile ilgili; Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri olarak yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren iki şüphelinin kimliği tespit edilerek şahıslar yakalanmış ve şüpheliler gözaltına alınmıştır. Ayrıca bahse konu motosiklet bulunarak müştekisine teslim edilmiştir.

TELEFON HIRSIZLIĞI

Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol büro Amirliğimizce olarak 18/05/2020 tarihinde bir işyerinde meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayı üzerine yapılan kamera çalışmasında şüpheli çalmış olduğu cep telefonu ile birlikte yakalanarak gerekli işlemler başlanılmıştır.

17 ŞAHIS YAKALANDI

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen (17 şahıs) Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir. Yapılan aramalarda   (503) Adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap, (13 gr.) Narkotik Madde,  (4) Adet ruhsatsız tüfek, (5) adet kartuş, 1 adet 7.65 ruhsatsız tabanca bu tabancaya ait bir adet şarjör ve 14 adet fişek, bir Adet kesici alet ele geçirilmiştir.

     

BENZER KONULAR
YORUM YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.